1 online tag
     


Debreceni Sportuszoda

2008. decembere óta Magyarország egyik legmodernebb sportlétesítménye, a Debreceni Sportuszoda is a Debreceni Sportcentrum Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft. berkein belül folytatja működését.

A 2006-ban átadott komplexumban az 50 méteres versenymedence mellett 25 méteres edzőmedence, tanmedence, jacuzzi, finn szauna és termálvizes kültéri medence is található.

A létesítmény különlegessége, hogy 50 méteres versenymedencéje egy elhúzható fal segítségével 25 vagy 33 méteressé is átalakítható, amely rövidpályás úszóversenyek megrendezését is lehetővé teszi.

 

Az uszoda kiválóan alkalmas úszó-, és szinkronúszóversenyek, vízilabdakupák megrendezésére, valamint ideális helyszínt biztosít edzőtáborokhoz is. Az ötszörös olimpiai bajnok úszónő, Egerszegi Krisztina közreműködésével 2006. októberében átadott uszoda már olyan színvonalas eseményeknek volt házigazdája többek között, mint a Rövidpályás Úszó Országos Bajnokság, vagy az olimpiai bajnok címvédő magyar válogatott győzelmével záródó nemzetközi vízilabdatorna. A létesítmény adott otthon 2007-ben 11. Rövidpályás Úszó Európa-bajnokságnak, melyen a magyar válogatott 4 arany-, 2 ezüst-, 3 bronzérmet szerzett.

 

Szolgáltatások:

Wellness szolgáltatásaink:

Egy kimerítő úszó edzés után (avagy helyett), az alábbi szolgáltatásainkat ajánljuk:

- Szauna - Edzi a szívet, fejleszti a keringési rendszert, erősíti az immunrendszert. Jó hatással van a bőrre, segíthet az álmatlanságban szenvedőknek.

- Jacuzzi - A vízsugár felfrissíti és a buborékok lágyan masszírozzák a testet. Javítja a szervezet védekezőképességét, fokozza az öngyógyulást. Ötvözi a víz, a meleg levegő, az oxigén (ózon), a masszázs természetes gyógyító hatását.

- Merülőmedence  - 16 fokos vízzel telített medence, szaunázás közben, illetve után ajánlott a használata. Serkenti a vérkeringést, a pórusokat összehúzza, kiválóan oldja a stresszt.

- Thermal medence: - A kellemes, 34-36 fokos meleg víz hatására fáradt izmai, izületei ellazulnak. Gyógyítóan hat a mozgásszervi megbetegedésekre, magas ásványi anyag tartalmának köszönhetően feszesíti a bőrt.

- Masszázs

 

Egyéb szolgáltatások:

- Sportszer bolt

- Büfé

- Úszásoktatás

 

Elérhetőségek:  

Debreceni Sportuszoda

Debrecen, Zákány utca 4.

Tel.: 52/ 50 66 76

e-mail: info@sportuszoda.hu

 

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 06:00 - 22:00

Szombat: 08:00 - 20:00

Vasárnap: 08:00 - 19:00

Medencezárás: uszodazárás előtt fél órával.Vissza a létesítményekhez

Megyei versenynaptár


Programok

Jelenleg nincs aktuális program